Figuren aftelkalender

Vorige Artikel 15 van 15
7,99

De dagen worden korter en de avonden donkerder. Tijd om af te tellen naar de feestdagen én tijd om te knutselen! Deze aftelkalender is gemakkelijk in elkaar te zetten door volwassenen en oudere kinderen (het vraagt wat precisiewerk). Kaarsjes aan, gezellig samen knutselen, elke dag een beetje dichter bij de winterfeesten van Sinterklaas en Kerstmis. 

In de Sintversie komen Sint, Piet en hun paard elke dag een stapje dichter bij het huis waar de kinderen achter het raam zitten te wachten.
In de Kerstversie zijn Jozef, Maria en hun ezeltje op weg naar de kerststal. 
Eén aftelkalender bestaat uit de houten basis en een set figuurtjes, de andere figuren zijn apart bij te bestellen. 
We hopen in de toekomst nog naar andere leuke festiviteiten af te kunnen tellen. Ideetjes? Stuur ons zeker een berichtje.

De aftelkalender wordt geleverd als DIY-kit en bestaat uit de volgende delen:

- Vier houten plankjes met een lengte van 35 cm om de houder in elkaar te knutselen. Op het plankje met de getallen zit een tape. Ofwel haal je deze er helemaal af (ook van de cijfers zelf) en schilders je de getallen met een stiftje, ofwel haal je enkel de cijfers eruit en gebruik je een spuitbus. Wanneer de verf is opgedroogd lijm je de houder in elkaar.
- Twee sets om de figuren te maken, telkens bestaande uit drie figuren die je op elkaar moet plakken. 

Heb je de houder al eerder gekocht en wil je nog andere figuren bestellen? Dat kan hier. Je vindt er ook de filmpjes die tonen hoe de aftelkalender in elkaar te knutselen.

Wil je de set in zijn geheel bestellen? Dat kan hier.

Specificatie Omschrijving
Lengte 35 cm
Breedte 6 cm
Hoogte 12 cm
© 2020 - 2023 The Big Baobab | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel