Kaarsjesliefde

Vorige Artikel 13 van 15 Volgende
8,00
Het artikel is uitverkocht.

Kaarsjesliefde is een ander woord voor “ik denk aan jou”, of “ik brand een kaarsje voor jou”. Het mannetje warmt zijn handen aan het vlammetje en wil zo een teken van hoop en liefde zijn.

De magie van kaarsjesliefde werkt als volgt:

  1. Steek dit kaarsje aan en denk ondertussen met al je kracht aan iemand die je graag ziet
  2. Maak een foto van hoe dit mannetje zijn handen warmt en stuur het door naar degene voor wie je het kaarsje brandt
  3. Zo kan iemand vanop afstand zijn handen warmen aan jouw kaarsjesliefde

Met dit kaarsje stuur je niet enkel liefde naar je naasten, maar ook naar mensen op de vlucht. Per kaarsje storten we 2,5 euro aan Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

Ter info: Kaarsjesliefde is een woord dat ontstond toen Eva van België naar Santiago de Compostela wandelde. Deze kaarshouder werd speciaal ontworpen voor de vertellingen over deze tocht, waarin ze mensen (al wandelend of virtueel) kennis laat maken met de kracht van Kaarsjesliefde. Benieuwd naar het verhaal achter dit woord? Beluister het hier

Draag je bij aan de zee van kaarsjesliefde? Deel je foto met de hashtag #kaarsjesliefde

Praktisch: doordat het mannetje rechtop zit, past de kaarshouder niet in een gewone enveloppe. Wil je verzendkosten besparen dan kan je ofwel kiezen voor ophaling in Leuven of Retie, of kan je een bouwpakket kopen waarbij je de kaarshouder zelf nog in elkaar zet. Hoe dat moet, zie je op het onderstaande filmpje. Via de ondertiteling is extra uitleg voorzien, vergeet deze dus niet aan te zetten!

 

De kaarsjeshouders zijn gemaakt van hout. Denk er dus zeker aan om, wanneer je de ruimte verlaat, je theelichtje uit te blazen.

Kaarsjesliefde was een tijdelijke actie ten voordele van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. De kaarshouders zijn voorlopig niet meer te koop.

Specificatie Omschrijving
Lengte 9 cm
Breedte 9 cm
Hoogte 8 cm
© 2020 - 2023 The Big Baobab | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel